Consulting

Våra tjänster

Rekrytering

I vårt nätverk finns över 46 000 kandidater. Vi tror på en diskrimineringsfri rekryteringsprocess med fokus på potential och ambition snarare en ett perfekt CV.

Bemanning

Ett väldigt flexibelt och kostnadseffektivt alternativ för att snabbt få in rätt kompetens på rätt plats. Vi hjälper er med bemanning av rätt kompetens så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Hyr/rekrytering

’’Att först hyra in kompetens är en gynnsam möjlighet både för dig som anställd och som arbetsgivare. Konsulten får en möjlighet att prova på företagskulturen samtidigt som arbetsgivaren får lära känna sin nya medarbetare. Samtliga av våra bemannade konsulter är möjliga för dig som arbetsgivare att överrekrytera.

Uppskilling/kompetensutveckling

Vår målbild är alltid att vara en partner där både du som kund och konsult kan växa och utvecklas med oss. Via våra upskilling och utbildningspartners bygger vi på våra konsulter med utbildning och kompetensutveckling för att matcha behovet och framtidens kunskapskrav på bästa sätt.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.