Samhällsbyggnad och infrastruktur

Sen vår start år 2015 har samhällsbyggnad och infrastruktur varit en väldigt aktiv sektor för vår del, och vi har fått vara med på en fantastiskt spännande resa de senaste åren. I samband med vårt intåg på marknaden var konjunkturen på väg upp igen efter en mindre dipp från finanskrisen.

Bostadsbyggandet hade en väldigt aktiv roll i samhällsutvecklingen åren 2015 till 2018, med en liten dipp fram till år 2021. Nu ser vi att bostadsbyggandet ökar igen, och vi ser hur nya samhällen skapas i symbios med bostadsbyggandet.

För oss som ser marknaden utifrån är det tydligt att maktbalansen har skiftat de senaste fem till tio åren, och att det numera är arbetstagarens marknad – inte arbetsgivarens. Det klassiska rekryteringssättet med annonser och reklam kanske inte ger den direkta effekten som bolagen behöver. Arbetstagarna har i större utsträckning koll på sitt värde, vilket leder till att rekryteringsprocessen bör kretsa mer kring vad arbetsgivaren kan erbjuda arbetstagaren, och inte vice versa. Utveckling och utmaningar i form av attraktiva projekt står högt i fokus hos arbetstagarna.

Vi kan bidra med vårt nytänkande sätt när det kommer till rekrytering. Vi hjälper till med alla tänkbara roller inom sektorn, så som projektledare, gruppchefer, arbetsledare, inköpare, kalkylatorer, projekteringsledare etc.

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig med att träffa nya kandidater?

Hör av dig till Viktor på viktor.ronn@jobsolution.se, eller ring honom på +46 733 697 737.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.