Energi och industri

Sedan år 2016 har vi successivt ökat vår närvaro inom energi- och industrisektorn. Vi har sett en fin utveckling i branschen som tar stora kliv, men precis som för alla som är verksamma inom sektorn ser vi att det är en global förändring som sker. Det är en stor förändring att gå mot förnybar energi, med allt var det innebär, samtidigt som industrisektorn får stora statliga medel för forskning och utveckling.

Att parera dessa två delar är utmanande och vi ser att kandidaterna som efterfrågas idag har en liten annan nisch och kunskap än vad som efterfrågades för tio år sedan. Stora förändringar kräver stora investeringar och vi som rekryteringsföretag vill vara med på den här branschens resa och bidra med det vi kan. Vi hjälper er på ett priseffektivt sätt att få fram rätt profil som krävs för att fortsätta utvecklingen av branschen.

Vi hjälper till med alla tänkbara roller inom energi- och industrisektorn. Valideringsingenjörer, processingenjörer, automationsingenjörer och projektledare är exempel på roller som vi rekryterar dagligen till våra kunder runt om i Sverige.

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig med att träffa nya kandidater?

Hör av dig till Viktor på viktor.ronn@jobsolution.se, eller ring honom på +46 733 697 737.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.