Vår rekryteringsprocess

Vi ser oss själva som den externa kollegan till er som företag. Vi ska finnas till som ett extra stöd till er i den första delen av rekryteringsprocessen. Vi hjälper er att träffa rätt kandidater som matchar den kravprofilen ni har satt ihop.

Headhunting & Search

Som arbetsgivare söker man ofta efter kompetenta individer som kan ansluta tills ens verksamhet och bidra. Som arbetsmarknaden ser ut idag så sitter ofta inte dessa individer och aktivt letar nya arbetsgivare.

Vi upplever inte att våra kunder har en utmaning i att hålla intervjuer med respektive kandidat. Utmaningen är att hitta, samt få rätt kandidat tillräckligt intresserad för att komma till intervjun, och det är här vi på Job Solution är som bäst.

Vi är därför inte ett rekryteringsföretag som konkurrerar med er interna HR-avdelning, snarare tvärtom. Vi ser oss själva som ett utmärkt komplement där vi får vara den externa kollegan som kan bistå er i det området där utmaningen finns.

Alltid fast pris på kortast tid

Vi tycker inte att rekrytering ska vara dyrt. Det ska vara simpelt och det ska vara effektivt. I snitt anställer våra kunder en av fyra personer som de träffar. Beroende på hur många du vill anställa och vilken typ av kravprofil du letar efter så varierar priset. Du kan dock anställa alla personer du träffar, utan att betala mer än det fasta priset.

Kontakta oss

Rekryteringsprocessen

Vår process är smidig, enkel att följa och förstå sig på för alla våra kunder. Då vi är ett agilt team kan vi skräddarsy flödet för att matcha era unika krav.

01. Uppdrag inleds

Vi går tillsammans igenom uppdraget och kravprofil.

02. Förstudie

Kartlägger kandidater i befintligt nätverk och identifierar nya.

03. Intervjuer

Kontaktar kandidater med matchande profil gentemot uppdrag där vi presenterar er som bolag.

04. Granskning av profil

Granskar och säkerställer kandidatens profil.

05. Kandidatpresentation

Vi presenterar de kandidater som kvalitetssäkrats genom processens gång.

06. Kundintervju

Vi bokar in intervjuer mellan kunden och de kandidater kunden vill träffa.

07. Second Opinion & Referenstagning

Vi gör en second opinion hos kandidaterna och utvärderar projektet tillsammans med kund.

08. Uppdrag avslutas

När kunden känner sig nöjd och vi levererat enligt förväntan.

Kunder om våra olika modeller

”Vi var i snabbt behov utav fyra redovisningskonsulter till vårt kontor i Stockholm. Vi använde ”Ex-rek” och betalade lite mer än vad det vanligtvis kostar. Det var det dock värt, för två veckor senare hade vi anställt två redovisningskonsulter.”
”Vi var i ett skede där vi ville expandera verksamheten i Västerås och behövde träffa kompetenta kandidater som kunde hjälpa oss att växa. Vi träffade fyra kandidater på 50 dagar och är väldigt nöjda med Job Solutions levererade tjänst. En kostnadseffektiv lösning där vi satt i förarsätet om vilka kandidater vi skulle träffa.”
”Vi har jobbat med Job Solution under en längre tid, och är oerhört nöjda. Vi har valt Job Solutions proaktiva lösning i och med att vi varje månad vill träffa tre kandidater som matchar den kravprofilen vi är ute och letar efter för stunden. Där bibehåller Job Solution kontinuerligt en hög kvalitet på sin leverans, vilket på så sätt möjliggör vår fortsatta utveckling som företag.”

17 Talent sourcers
681 Nöjda kunder
7413 Inbokade intervjuer
1840 Anställningar

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.