El, VVS och bygginstallation

Med högkonjunkturens toppnivå i mitten på 2010-talet exploderade antalet nybyggen i Sverige. En följd av det blev att bygginstallationen fick sig en ordentlig skjuts.

Bristen på en utbredd kompetens i samhället inom dessa sektorer var ett faktum och marknaden skiftade från att ha varit arbetsgivaren, till att bli arbetstagarens. En helt annan införsäljningsprocess var tvungen att tillämpas. Trots att konjunkturen har pekat alltjämt mer avvikande uppåt så förväntas det här segmentet att få en skjuts efter covid-19. Saker som ger ytterligare indikationer på det här är att bostadsbyggandet har ökat i takt – och har prognoser som pekar uppåt. Med det sagt kommer branschen också ha ett större efterfrågat behov.

I dagsläget jobbar vi med flera olika delar inom den här sektorn. Roller som vi dagligen hanterar kan t.ex. vara elektriker, VVS-montörer, projektledare, servicetekniker, besiktningsmän, säkerhetstekniker.

Är det så att du vill höra med om hur vi kan hjälpa dig med att träffa nya kandidater?

Hör av dig till Viktor på viktor.ronn@jobsolution.se, eller ring honom på +46 733 697 737.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.