Är du sugen på att jobba med oss?

Vi på Job Solution letar alltid efter duktiga Talent Sourcers och Account Managers. Här kan du läsa om våra olika roller.

Bli en i gänget

På våra kontor i Stockholm och Luleå drivs vi av att hela tiden prestera bättre än gårdagen, det är så vi ser till att hålla oss på topp och prestera det vi vill gentemot våra kunder.

Vi är ett relativt ungt, men växande bolag. Vi vill att alla ska trivas så bra som möjligt hos oss och få möjligheten att utvecklas, så hos oss så står du alltid i fokus. Vi anpassar utvecklingsmöjligheter och vägar i den riktning du vill utvecklas.

Våra team

Vill du arbeta på ett företag som hela tiden ser till att du utvecklas och som ser till att du som individ har bästa möjliga förutsättningar för att bli bäst på just ditt område? Läs mer nedan om våra olika roller!

Talent Sourcer

I rollen som Talent Sourcer hos oss på Job Solution jobbar du dagligen med att headhunta och hitta rätt person till rätt position. Vi arbetar på uppdrag från våra kunder, och därför kan bransch och befattning som vi headhuntar skilja sig mycket åt. Detta ger dig en bredare insikt och en djupare förståelse i hur branscherna skiljer sig åt och vad de kan erbjuda. Samtidigt bygger du upp ett stort nätverk av personer med olika professioner runt om i Sverige.

Du jobbar i team med ansvarig Account Manager, men också tillsammans med andra Talent Sourcers. Alla Talent Sourcers jobbar med olika uppdrag, men era mål är teambaserade. Så en god vilja att samarbeta och pusha dina medarbetare är något som vi värderar högt.

Under en dag hos oss arbetar du med att prospektera och ta kontakt med nya kandidater för att utöka vårt nätverk. Du har kontinuerlig dialog med individer som redan finns i ditt nätverk och bokar in intervjuer hos våra kunder.


Account Manager

I rollen som Account Manager hos oss på Job Solution arbetar du dagligen med att ta kontakt och sälja in våra tjänster hos bolag i Sverige som är i behov av att rekrytera. Vi arbetar med företag från Ystad i Söder, till Kiruna i Norr i en mängd olika branscher. Det ger dig möjlighet att bearbeta flera olika branscher till en början, för att så småningom smalna av och bli specifikt inriktad och kunnig inom en viss bransch.

Du jobbar i team med andra Account Managers och vår försäljningschef. Du blir coachad i ditt arbete, både när det kommer till prospektering och hur du lägger upp och strukturerar möten. Din närmsta chef finns där genom hela processen och förser dig med de verktyg som krävs för att lyckas. Det är också ni som tillsammans bestämmer vilket område som ska bearbetas och vilken budget du arbetar utefter.

Dina arbetsdagar kan komma att skilja sig oerhört mycket åt. Ena dagen kan du resa till Umeå för att träffa kunder, för att dagen efter sitta på kontoret och jobba med att skapa nya relationer med potentiella kunder. Du får följa dina kunder från start till mål under processen, och arbetar parallellt med nya som befintliga kunder. I din roll som Account Manager har du löpande kontakt med dina kunder, men också med dina kollegor internt som du arbetar i team med för respektive projekt. Alla projekt drivs teambaserat med en ansvarig säljare och en leveransansvarig Talent Sourcer. Samarbete och kommunikation är därför något som vi förväntar oss att du som Account Manager kan hantera på ett utomordentligt bra sätt.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.