Ekonomi och management

De senaste åren har bristen på kompetens inom ekonomi- och managementsektorn skapat tillväxtutmaningar för företag. Vi har sett en explosion av antal företag i Sverige – och dessa bolag behöver ofta extern hjälp inom vissa områden. Med en ökad efterfrågan av specifika tjänster, har marknaden delats upp än mer, där många bolag specialiserar och profilerar sig med en spetskompetens.

Marknaden har alltså haft en stark tillväxt, men där ekonomi- och managementsektorn inte riktigt har kunnat hänga med. För oss är det tydligt att den klassiska marknadsföringsmodellen med annonser och reklam inte längre är lika funktionell. Kandidaterna vill idag veta exakt vad det innebär att jobba för bolag X, vad bolag Y kan erbjuda för projekt och vad bolag Z har för spetskompetens inhouse som kandidaten kan ansluta sig till.

Vi jobbar brett inom branschen, de senaste åren har vi hjälpt våra kunder att tillsätta kandidater som bland annat jobbar som redovisningskonsulter, revisorer, lönekonsulter, financial controllers, business controllers och managementkonsulter inom t.ex. risk och compliance eller försäkring.

Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk med kompetenta individer som är redo för nästa utmaning.

Är det så att du vill höra med om hur vi kan hjälpa dig med att träffa nya kandidater?

Hör av dig till Carl på carl.renman@jobsolution.se, eller ring honom på +46 709 590 303.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.