Rekryteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Lär dig mer om oss
och vår historia.

Vi har under de senaste åren förändrat hur man ser på rekrytering i Sverige.

Headhunter Firma Stockholm

Vår historia

Hösten 2015 bestämde vi oss för att förändra rekrytering, på riktigt. Med oss i bagaget hade vi ett gäng år inom försäljning och rekrytering. Vi valde att starta upp Job Solution. Sen dess har utvecklingen för oss pekat spikrakt uppåt, och vi har tagit stora kliv varje år, både som individer och som företag.

Efter varje verksamhetsår har vi kunnat titta tillbaka på den otroliga utveckling vi har haft tillsammans med våra kunder, och i vilken utsträckning vårt samarbete har tagit vår verksamhet framåt. Vi tror på långsiktiga relationer och en proaktiv approach. Vi är därför övertygade om att de nya relationer vi bygger upp, bara är början på ett långsiktigt samarbete framöver.

Headhunter bolag Stockholm Headhunting Stockholm

"Vi var i snabbt behov utav fyra redovisningskonsulter till vårt kontor i Stockholm. Vi använde ”Ex-rek” och betalade lite mer än vad det vanligtvis kostar. Det var det dock värt, för två veckor senare hade vi anställt två redovisningskonsulter."

"Vi var i ett skede där vi ville expandera verksamheten i Västerås och behövde träffa kompetenta kandidater som kunde hjälpa oss att växa. Vi träffade fyra kandidater på 50 dagar och är väldigt nöjda med Job Solutions levererade tjänst. En kostnadseffektiv lösning där vi satt i förarsätet om vilka kandidater vi skulle träffa"

"Vi har jobbat med Job Solution under en längre tid, och är oerhört nöjda. Vi har valt Job Solutions proaktiva lösning i och med att vi varje månad vill träffa tre kandidater som matchar den kravprofilen vi är ute och letar efter för stunden. Där bibehåller Job Solution kontinuerligt en hög kvalitet på sin leverans, vilket på så sätt möjliggör vår fortsatta utveckling som företag."

Problemen vi löser
tillsammans med våra kunder

Som arbetsgivare söker man ofta efter kompetenta individer som kan ansluta tills ens verksamhet och bidra. Som arbetsmarknaden ser ut idag så sitter ofta inte dessa individer och aktivt letar nya arbetsgivare.

Search Headhunting Bolag Search Headhunting About Stockholm Search Rekryteringsfirma

Vi upplever inte att våra kunder har en utmaning i att hålla intervjuer med respektive kandidat. Utmaningen är att hitta, samt få rätt kandidat tillräckligt intresserad för att komma till intervjun, och det är här vi på Job Solution är som bäst.

Vi är därför inte ett rekryteringsföretag som konkurrerar med er interna HR-avdelning, snarare tvärtom. Vi ser oss själva som ett utmärkt komplement där vi får vara den externa kollegan som kan bistå er i det området där utmaningen finns.

Search Rekryteringsbolag Search Rekryteringsbolag Stockholm
Arbetsmodell

Vi jobbar utefter en arbetsmodell som inte många andra gör.

Vi tror inte på modeller där rekryteringsföretag ska sköta hela processen och anställa individer som de tror passar in på ert företag, till en ofta väldigt hög prisbild.

Ni ska vara bekväma med att anställa nästa medarbetare. Vi arbetar tillsammans med er för att ni ska ha bästa möjliga chans att anställa den medarbetaren ni verkligen vill ha.

Det ni betalar för är enkelt att ta på, vilket är X antal intervjuer med kandidater ni väljer att träffa. Inga kostnader tillkommer utöver den fasta summan, oavsett hur många ni anställer.

Ledningsgruppen

Headhunter Firma Stockholm Carl Renman
Carl Renman
VD / Ägare

+46709590303
Rekrytering Headhunting Stockholm Sofie Linnros
Sofie Linnros
Rekryteringschef

+46738183612
Rekrytering Headhunting Stockholm Sofie Linnros
Christoffer Zetterholm
Försäljningschef

+46738667040

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering?
Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.