Lär dig mer om oss och vår historia.

Vi har under de senaste åren förändrat hur man ser på rekrytering i Sverige.

Vår historia

Hösten 2015 bestämde vi oss för att förändra rekrytering, på riktigt. Med oss i bagaget hade vi ett gäng år inom försäljning och rekrytering. Vi valde att starta upp Job Solution i Stockholm. Sen dess har utvecklingen för oss pekat spikrakt uppåt, och vi har tagit stora kliv varje år, både som individer och som företag. Idag har vi kontor i Stockholm, Luleå, Oslo och Köpenhamn.

Efter varje verksamhetsår har vi kunnat titta tillbaka på den otroliga utveckling vi har haft tillsammans med våra kunder, och i vilken utsträckning vårt samarbete har tagit vår verksamhet framåt. Vi tror på långsiktiga relationer och en proaktiv approach. Vi är därför övertygade om att de nya relationer vi bygger upp, bara är början på ett långsiktigt samarbete framöver.

Vår rekryteringsmodell

Vi på Job Solution fungerar som rekryteringsstöd till er egen rekryteringsprocess. Det innebär att vi väldigt sällan är med i intervjufasen, utan snarare arbetar med att hitta rätt kandidater. Det gör att vi kan lägga värdefull tid på att hitta den rätta kandidaten till just er och vi blir väldigt effektiva i vårt arbete. Snittiden på våra rekryteringsprocesser är väldigt kort och prislappen låg. Två punkter som enligt oss är viktiga.

Läs mer

Vision

Job Solutions vision är att utveckla individer och organisationer så att dessa når sin yttersta potential.

 

Mission 

Job Solutions mission är att förändra och utveckla sättet att se på rekrytering. Genom att maximera varje parts expertis och deltagande i rekryteringsprocessen så effektiviserar vi marknadens kompetensförsörjning. Vi förenar arbetstagare med arbetsgivare så att båda parter utvecklas och skapar bästa möjliga utfall.

Kunder om våra olika modeller

”Vi var i snabbt behov utav fyra redovisningskonsulter till vårt kontor i Stockholm. Vi använde ”Ex-rek” och betalade lite mer än vad det vanligtvis kostar. Det var det dock värt, för två veckor senare hade vi anställt två redovisningskonsulter.”
”Vi var i ett skede där vi ville expandera verksamheten i Västerås och behövde träffa kompetenta kandidater som kunde hjälpa oss att växa. Vi träffade fyra kandidater på 50 dagar och är väldigt nöjda med Job Solutions levererade tjänst. En kostnadseffektiv lösning där vi satt i förarsätet om vilka kandidater vi skulle träffa.”
”Vi har jobbat med Job Solution under en längre tid, och är oerhört nöjda. Vi har valt Job Solutions proaktiva lösning i och med att vi varje månad vill träffa tre kandidater som matchar den kravprofilen vi är ute och letar efter för stunden. Där bibehåller Job Solution kontinuerligt en hög kvalitet på sin leverans, vilket på så sätt möjliggör vår fortsatta utveckling som företag.”

Ledningsgruppen

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.