Rekryteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Lär dig mer om oss
och vår historia.

Vi har under de senaste åren förändrat hur man ser på rekrytering i Sverige.

Headhunter Firma Stockholm

Vår historia

Hösten 2015 bestämde vi oss för att förändra rekrytering, på riktigt. Med oss i bagaget hade vi ett gäng år inom försäljning och rekrytering. Vi valde att starta upp Job Solution Sweden AB. Sen dess så har utvecklingen för oss pekat spikrakt uppåt, och vi har tagit stora kliv varje år, både som individer och som företag.

Varje verksamhetsår så har vi kunnat titta tillbaka och se vilken utveckling vi har haft tillsammans med våra kunder, och i vilken utsträckning vårt samarbete har tagit vår verksamhet framåt.

Det är med glädje som vi nu tittar tillbaka på tiden sen vår start 2015, och inser vilken fantastisk resa vi har haft tillsammans med våra kunder. Vi tror på långsiktiga relationer och en proaktiv approach i många lägen. Tillsammans med er som kund i fokus, så vet vi att relationen vi har börjat bygga, bara är början på ett långsiktigt samarbete framöver.

Headhunter bolag Stockholm Headhunting Stockholm

"Vi var i snabbt behov utav fyra redovisningskonsulter till vårt kontor i Stockholm. Vi använde ”Ex-rek” och betalade lite mer än vad det vanligtvis kostar. Det var det dock värt, för två veckor senare hade vi anställt två redovisningskonsulter."

"Vi var i fas för att expandera verksamheten i Västerås och behövde träffa kompetenta kandidater som kunde hjälpa oss att växa. Vi träffade fyra kandidater på 50 dagar och är väldigt nöjda med Job Solutions levererade tjänst. En kostnadseffektiv lösning där vi satt i förarsätet om vilka kandidater vi skulle träffa"

"Vi har jobbat med Job Solution under en längre tid, och är oerhört nöjda. Vi har valt Job Solutions proaktiva lösning i och med att vi varje månad vill träffa tre kandidater som matchar den kravprofilen vi är ute och letar efter för stunden. Där bibehåller Job Solution kontinuerligt en hög kvalitet på sin leverans, vilket på så sätt möjliggör vår fortsatta utveckling som företag."

Problemen vi löser
tillsammans med våra kunder

Som arbetsgivare så söker man ofta efter kompetenta individer som kan ansluta tills ens verksamhet och bidra. Så som arbetsmarknaden ser ut idag så sitter ofta inte dessa individer aktivt och letar nya arbetsgivare.

Search Headhunting Bolag Search Headhunting About Stockholm Search Rekryteringsfirma

Vi upplever inte att våra kunder har en utmaning i att hålla i intervjuer med respektive kandidat. Utmaningen är att hitta samt att få rätt kandidater tillräckligt intresserade för att komma till intervjun, det är här vi är som bäst.

Vi är därför inte ett rekryteringsföretag som konkurrerar med er interna HR-avdelning. Tvärtom, vi ser oss själva som ett komplement där vi som den externa kollegan kan bistå er precis där utmaningen finns.

Search Rekryteringsbolag Search Rekryteringsbolag Stockholm
Arbetsmodell

Vi jobbar utefter en arbetsmodell som inte många andra gör.

Vi tror inte på modeller där rekryteringsföretag, till en ofta alldeles för högprisbild, ska anställda individer som dem tror passar in på ert företag.

Ni ska vara bekväma med att anställa nästa medarbetare. Vi arbetar tillsammans med er för att ni ska ha bästa möjliga chans att anställda den medarbetaren ni verkligen vill ha.

Det ni betalar för är enkelt att ta på, för de x antal intervjuer ni önskar att genomföra. Inga dolda kostnader.

Ledningsgruppen

Headhunter Firma Stockholm Carl Renman
Carl Renman
VD / Ägare

+46709590303
Rekrytering Headhunting Stockholm Charles Käll
Charles Käll
Gruppchef Sälj

+46763206854
Search Firma Stockholm Josefin Walkenström
Josefin Walkenström
Gruppchef Rekrytering

+46709171506

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering?
Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.