IT

År 2019 kom en rapport om att 60 000 utvecklare kommer att saknas år 2022. I och med IT-sektorns explosionsartade behov av kompetens råder det stor arbetsbrist på många ställen i landet. Covid-19 pandemin har bidragit till en ytterligare skjuts av efterfrågan på programmerare då digitaliseringen tog ett språng i utvecklingen i landet.

Vi särskiljer oss gentemot många andra rekryteringsföretag som jobbar med programmerare. Vårt nätverksbyggande över tid gör att vi kan applicera ditt företags fördelar i våra dialoger med kandidater som finns i vårt nätverk. Mycket är timingbaserat i branschen, och attraktiva projekt är något som lockar kandidater vid rätt tidpunkt.

Vi har suttit på flertalet projekt över landet tillsammans med kunder, både stora miljardföretag och mindre start-ups. Vi har god förståelse för vilken typ av profil som skulle kunna bidra till just er verksamhet och era projekt. Profiler som Java-utvecklare, .Net-utvecklare, UI/UX-designers, Front-end- och Back-endutvecklare är något som vi dagligen hjälper våra kunder att träffa.

Vi jobbar dock över hela spektrumet och hjälper till med vad än kunden efterfrågar om vi har den typen av profiler i vårt nätverk.

Är det så att du vill höra med om hur vi kan hjälpa dig med att träffa nya kandidater?

Hör av dig till Carl på carl.renman@jobsolution.se, eller ring honom på +46 709 590 303.

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering? Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.

Boka möte här
Välkommen till Job Solution Swedens hemsida.

Letar du efter Job Solution Holding? Vänligen besök deras hemsida här.