Rekryteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Är du sugen på
att jobba med oss?

Vi på Job Solution Sweden AB letar alltid efter duktiga rekryterare och säljare som dagligen brinner för att utveckla sig själv och sin omgivning.

Lediga jobb Rekryterare Stockholm

Bli en i gänget

På vårt kontor i Sundbyberg så drivs vi utav att hela tiden prestera bättre än gårdagen, det är så vi ser till att hålla oss på topp och prestera det vi vill gentemot våra kunder.

Vi är ett relativt ungt, men växande bolag. Vi vill att alla ska trivas så bra som möjligt hos oss, så hos oss så står du i fokus.

Vi vill ge alla möjligheten till att utvecklas. Vi är lösningsorienterade och anpassar utvecklingsmöjligheter och vägar i den riktning du vill utvecklas.

Är du en tävlingsmänniska som tror att du kan bidra med något till våra grymma team? Vill du arbeta på ett företag som hela tiden ser till att du utvecklas och som ser till att du som individ har bästa möjliga förutsättningar för att bli bäst på just ditt område? Läs mer nedan om våra olika roller!

Lediga jobb Rekryteringskonsult Stockholm Jobb Rekryterare Jobb Rekryteringskonsult

SPONTANANSÖKAN

Vi letar alltid efter nya fantastiska medarbetare till våra avdelningar.
Skicka en spontanansökan idag så hör vi av oss!

karriär jobb Rekryterare karriär Säljare Rekryterare
Rekrytera

Talent Sourcer

I rollen som talent sourcer hos oss på Job Solution Sweden AB så jobbar du dagligen med att headhunta och hitta rätt person till rätt position. Vi arbetar på uppdrag från våra kunder, och därför kan bransch och befattning som vi headhuntar skilja sig mycket åt. Detta ger dig en större och bredare insikt och förståelse i hur branscherna skiljer sig åt och om vad dom kan erbjuda, samtidigt som du bygger upp ett stort nätverk av personer med olika professioner runt om i Sverige.

I rollen som talent sourcer så jobbar du dagligen i team med dels ansvarig Account Manager, men också tillsammans med andra talent sourcers. Alla talent sourcers jobbar med olika uppdrag, men era mål är teambaserade. Så en god vilja att samarbeta och pusha dina medarbetare är något som vi värderar högt.

En dag hos oss spenderar du med att prospektera fram lämpliga personer, har kontinuerlig dialog med individer som du redan har i ditt nätverk. Social kompetens och förmågan att hantera många bollar i luften är någonting som vi förväntar oss av dig som talent sourcer.

Lockar rollen som rekryterinskonsult dig? Kontakta Sofie på +46 738 183 612 eller maila hennes på sofie.linnros@jobsolution.se

karriär Stockholm Rekryterare Jobb Lediga Rekryterare karriär Jobsolution Rekryterare
Sälja

Account Manager

I rollen som Account Manager hos oss på Job Solution Sweden AB så arbetar du dagligen med att ta kontakt och sälja in våra tjänster hos bolag i Sverige som är i behov av att rekrytera. Vi arbetar med företag från Ystad i Söder, till Kiruna i Norr och i en mängd olika branscher. Det ger dig en möjlighet att bearbeta flera olika branscher till en början, för att så småningom smalna av och bli specifikt inriktad och kunnig inom en viss bransch.

I rollen som säljare jobbar du i team med andra säljare, och ert team har en gruppchef. Den här gruppchefen coachar dig i ditt arbete, både när det kommer till prospektering och till hur du lägger upp och strukturerar möten. Din gruppchef finns där igenom hela processen och förser dig med de verktyg som krävs för att lyckas. Det är också tillsammans med din Gruppchef som du bestämmer ett geografiskt område att bearbeta och en budget att arbeta utefter.

Dina arbetsdagar skilja sig oerhört mycket åt. Ena dagen kan du sitta på ett flyg fram och tillbaka till Umeå, för att den andra dagen sitta på kontoret och leta efter nya potentiella kunder. Du får följa dina kunder från ax till limpa under processen och arbetar parallellt med nya som befintliga kunder. I din roll som Account Manager så har du dels löpande kontakt med dina kunder, men också med dina kollegor internt som du arbetar i team med för varje projekt. Alla projekt drivs teambaserat med en ansvarig säljare och en leveransansvarig rekryterare. Samarbete och kommunikation är därför något som vi förväntar oss att du som Account Manager kan hantera på ett utomordentligt bra sätt.

Lockar rollen som Account Manager? Kontakta Carl på +46 709 590 303 eller maila honom på carl.renman@jobsolution.se

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering?
Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.