Rekryteringsfirma Headhunting Job Solution Logo

Vårt erbjudande

Vi ser oss själva som den externa kollegan till er som företag. Vi ska finnas till som ett extra stöd till er i den första delen av rekryteringsprocessen. Vi hjälper er att träffa rätt kandidater som matchar den kravprofilen ni har satt ihop.

Rekryteringsfirma Stockholm Fasta Priser

Headhunting & Search

Vi på Job Solution ser oss som ett rekryteringsstöd till er egen rekryteringsprocess. Det innebär att vi väldigt sällan är med i intervjufasen, utan snarare arbetar med att hitta rätt kandidater. Det gör att vi kan lägga värdefull tid på att hitta den rätta kandidaten till just er och vi blir väldigt effektiva i vårt arbete. Snittiden på våra rekryteringsprocesser är väldigt kort och prislappen låg. Två punkter som enligt oss är viktiga.

Alltid fast pris på kortast tid

Vi tycker inte att rekrytering ska vara dyrt. Det ska vara simpelt och det ska vara effektivt. I snitt anställer våra kunder en av fyra kandidater som de träffar. Beroende på hur många du vill anställa och vilken typ av kravprofil du letar efter så varierar priset.

Estimerat antal kandidater du behöver träffa

KANDIDATER

Kontakta oss genom att klicka på knappen här nedan för en prisförfrågan.

"Vi var i snabbt behov utav fyra redovisningskonsulter till vårt kontor i Stockholm. Vi använde ”Ex-rek” och betalade lite mer än vad det vanligtvis kostar. Det var det dock värt, för två veckor senare hade vi anställt två redovisningskonsulter."

"Vi var i ett skede där vi ville expandera verksamheten i Västerås och behövde träffa kompetenta kandidater som kunde hjälpa oss att växa. Vi träffade fyra kandidater på 50 dagar och är väldigt nöjda med Job Solutions levererade tjänst. En kostnadseffektiv lösning där vi satt i förarsätet om vilka kandidater vi skulle träffa"

"Vi har jobbat med Job Solution under en längre tid, och är oerhört nöjda. Vi har valt Job Solutions proaktiva lösning i och med att vi varje månad vill träffa tre kandidater som matchar den kravprofilen vi är ute och letar efter för stunden. Där bibehåller Job Solution kontinuerligt en hög kvalitet på sin leverans, vilket på så sätt möjliggör vår fortsatta utveckling som företag."

8

Talent Sourcers

531

Nöjda
kunder

4764

Inbokade intervjuer

1112

Anställningar

Hitta din nästa kollega idag!

Vill ni höra mer om oss och hur vi arbetar med rekrytering?
Vi kommer gärna ut till er på ett kortare möte för att berätta mer.